ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ
ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΤΟ ΧΩΡΙΟ
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ


         ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ  Δ. ΣΧ. ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΑΣ

Το Δημοτικό Σχολείο Βερδικούσας συμμετείχε    στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό σκίτσου με θέμα «Η χρήση του δρόμου…είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ», ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. , τη  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και την επιστημονική ομάδα EDUCARTOON.  Ο διαγωνισμός απευθύνθηκε σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄- Ε΄- Στ΄ δημοτικού), Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας. Οι συμμετοχές των μαθητών –τριών έφτασαν τις 8000 (ατομικές και ομαδικές), από 595 σχολεία όλης της Επικράτειας και της Ομογένειας, με τη στήριξη 950 εκπαιδευτικών.  

       Οι μαθητές και μαθήτριες της Ε` τάξης με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κας Κατσουπέρη Γεωργίας σχεδίασαν αφίσα η οποία απέσπασε έπαινο στο συγκεκριμένο διαγωνισμό . Στην απονομή των βραβείων που πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων) παραβρέθηκε η δασκάλα κα Κατσουπέρη αλλά και η Δ/ντρια Περι/κής Εκπ/σης Θεσσαλίας κα Ζιάκα Β.. Στην εκδήλωση τα βραβεία απένειμαν αθλητές, η βουλευτής και πρώην αθλήτρια  κα Πατουλίδου αλλά και η κα Βέφα Αλεξιάδου.

 

Συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές : Αβδουλά Ραφαηλία, ∆ημήρη Αθανάσιο, ∆ίχρη Ιωάννη, Θάνο ΙωάννηΚαζάκη Αικατερίνη, Κόκκα Ηλιάνα, Μούμο Χρήστο, Μπακλαβά Ευθύμιο, Μπαργιώτα Ηλιάνα, Μπαρούτα ΑπόστολοΜπλιάμπλια  Γεώργιο και  Νυχτερίδα Ραφαήλ.