ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ
ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΤΟ ΧΩΡΙΟ
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ


Βράβευση από το επιμελητήριο Λάρισας

Το σχολικό έτος 2012-13, οι μαθητές της Β`ταξης : ΓΚΕΚΑΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ, ΓΚΟΥΝΤΙΛΙΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΑΖΑΚΗ ΕΥΘΥΜΙΑ, ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΑ ΚΩΝ/ΝΑ, ΣΤΑΤΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΦΑΤΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,  ΜΙΧΑΛΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

αλλά και οι μαθητές της Δ` τάξης: ΑΒΔΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΓΚΑΜΖΕΛΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΜΠΛΙΑΜΠΛΙΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,  ΡΟΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΥΝΑΠΑΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ και  ΓΚΟΓΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ συμμετείχαν στο διαγωνισμό φωτογραφίας και βίντεο με τίτλο «Μαθαίνω…Τοπικά» και θέμα την προβολή των τοπικών προϊόντων και των τουριστικών προορισμών του Νομού μας. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Λάρισας και την Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας και η εργασία μας κατέλαβε την 3η θέση. Την 1η θέση πήρε η εργασία του Γυμνασίου Λιβαδίου και τη 2η θέση η εργασία του 2ου ΓΕΛ Λάρισας.

Τα βραβεία είναι μια εκδρομή σε προορισμό  εντός του νομού μας και προϊόντα χρήσιμα για το σχολείο μας ,αξίας 300 ευρώ. Το όλο εγχείρημα πραγματοποιήθηκε από τις εκπαιδευτικούς Μπακάλμπαση Ελένη (δ/ντρια), Φαρμάκα Παναγιώτα (δασκάλα Β` τάξης), Τσέτσιλα Δήμητρα (δασκάλα Δ` τάξης) και Δαούλα Νίκη (δασκάλα Γ` τάξης).

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44) τη Τρίτη 23 Απριλίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ.