ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΑΣ

         


 

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΣΑΣ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 

   Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 όλοι οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βερδικούσσας συμμετείχαν στην αποχαιρετιστήρια απογευματινή εκδήλωση του σχολείου.

    Οι μαθητές των Α` και Β` τάξεων χόρεψαν , τραγούδησαν και παρουσίασαν με χάρη ένα θεατρικό σχετικό με την μόλυνση της θάλασσας. Οι μαθητές των Γ`, Δ` και Ε` τάξεων αποχαιρέτησαν τους συμμαθητές τους της ΣΤ` τάξης με το αλφαβητάρι των ευχών. Η Δ/ντρια και η δασκάλα της ΣΤ` τάξης έδωσαν στους απόφοιτους της Έκτης τάξης αναμνηστικά όπου αναγράφεται η ημερομηνία συνάντησής τους και ένα βίντεο με αναμνήσεις από τα 6 χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο. Οι μαθήτριες των Γ`, Δ`, Ε` και ΣΤ` τάξεων καταχειροκροτήθηκαν σε δύο χορούς zumba ενώ απονεμήθηκαν και μετάλλια για τους νικητές των αγώνων δρόμου.

   Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα συγκινητική αφού η επί τεσσάρων χρόνων Δ/ντρια του σχολείου κα Μπακάλμπαση Ελένη αποχαιρέτησε μαθητές και γονείς επειδή  σε λίγες ημέρες τελειώνει ουσιαστικά η θητεία της. Την όμορφη εκδήλωση παρακολούθησαν ο πάτερ Αθανάσιος, ο πρόεδρος της κοινότητας κος Τσέτσιλας Κων/νος, η σύμβουλος κα Αγρόδημου Σούλα και πλήθος γονέων.

      Συγχαρητήρια αξίζουν όλοι οι μαθητές και οι δάσκαλοι κοι: Ζουρλαδάνης Β., Λιθοξοπούλου Σ., Ταμπούρα Ε., Τζέλη Α., Καλαμπούκα Π., Αγγελέτου Χ., Παπακωνσταντίνου Ε., Τάκα Α., Λιούρα Μ. και Ντούμα Π.