ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΑΣ


                               ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ

Στα πλαίσια του προγράμματος της Κυκλοφοριακής Αγωγής με τίτλο «ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  -  ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» οι μαθητές της Γ` τάξης με τη βοήθεια της δασκάλας τους κας Δαούλα Νίκης ανέπτυξαν μια σειρά δράσεων με σκοπό την εξάσκηση τους σε βασικές δεξιότητες διακίνησης (Πεζοί, Επιβάτες, Ποδηλατιστές) και  την ευαισθητοποίησή τους    σε θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια  ώστε      να γίνουν οι ίδιοι ενεργοί πολίτες ΅ε θετικές στάσεις και συμπεριφορές.

 Για το σκοπό αυτό επισκέφτηκαν τη τάξη τους ο διοικητής της τροχαίας Ελασσόνας κος Μπακόλας Ν. και η αρχιφύλακας κα Μπαρά , ύστερα από πρόσκληση της κας δ/ντριας, οι οποίοι μίλησαν με τα παιδιά και μέσα από το διάλογο ενημερώθηκαν  για την ασφαλή οδήγηση.  Στη συζήτηση-μάθημα συμμετείχαν και μαθητές της Ε` τάξης οι οποίοι έστειλαν αφίσα σε διαγωνισμό με θέμα  « Οδηγώ με ασφάλεια» και κέρδισαν τιμητικό έπαινο.

 Οι μαθητές της Γ` τάξης θα παρουσιάσουν σε ειδική γιορτή το πρόγραμμά τους που θα περιλαμβάνει έκθεση ζωγραφικής, προβολή βίντεο και θεατρικό δρώμενο