ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΑΣ

         


 

 

                    ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ  ΤΟ 18ο Δ. ΣΧ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

 

Την Παρασκευή 8-5-2015 η Τρίτη τάξη του Δ. Σχ. Βερδικούσσας γνωρίστηκε με τους μαθητές του Α2 τμήματος του 18ου Δ. Σχ. Κερατσινίου που συνεργαζόμαστε πάνω στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα "Παιδιά-λουλούδια, η ευτυχία μας".


Η γνωριμία μας ξεκίνησε με ένα τραγούδι από τους μαθητές του Κερατσινίου , το "Λίγα λουλούδια αν θέλεις στείλε μου". Τα παιδιά από τη Βερδικούσα  απάντησαν με το τραγούδι "Γεια σου κύριε μενεξέ". Ο ενθουσιασμός εκδηλώθηκε με δυνατά παλαμάκια από τα παιδιά και των δύο σχολείων.


Στη συνέχεια τα παιδιά συνομίλησαν μεταξύ τους, αναφερόμενα στα χόμπι τους και στο ποια μαθήματα κάνουν. Στο τέλος συστήθηκαν ένα προς ένα και η σύνδεση έκλεισε με ένα ακόμα χειροκρότημα.


Η τηλεδιάσκεψη έγινε μέσω Skype και ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και για τα δύο σχολεία, ενώ είχαμε και την τύχη να την παρακολουθήσει η σχολική σύμβουλος των σχολείων της Περιφέρειάς  του Κερατσινίου ,  κυρία Μίλεση Χριστίνα. Υπεύθυνος δάσκαλος για το σχολείο του Κερατσινίου ο κος Γεώργιος Πατσουλάκης, ενώ για το Δ. Σχ. Βερδικούσσας υπεύθυνη δασκάλα η κα Τζελή Αντωνία σε συνεργασία με την κα  Λιούρα Μαρία . Συμμετείχε η δ/ντρια κα Μπακάλμπαση Ελένη. Την συζήτηση παρακολούθησαν και οι μικροί μαθητές της Α` τάξης της Βερδικούσσας με την δασκάλα κα Λιθοξοπούλου Σοφία.

 

Σχόλια για την τηλεδιάσκεψη υπάρχουν στο blog του δασκάλου κου Πατσουλάκη στον παρακάτω σύνδεσμο: http://xaroumeniproti.blogspot.gr

 

 

    

        ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥ Δ. ΣΧ. ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΣΑΣ

 

  

 

   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥ Δ. ΣΧ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ